Growth Marketing Manager

KERESÜNK

Growth Marketing Manager

Full time
Irodai munkavégzés
Vörösmarty tér (V. kerület)
Angol nyelvtudás

A Shroolyról röviden

7K+ vásárló

2022. júniusa óta

$2M+ bevétel

kevesebb, mint 1 év alatt

Csapatméret

15+ fős csapat

Növekedési terveink megvalósításához keresünk egy új munkatársat, aki a Shrooly marketing csapatának kulcsfontosságú tagja lesz. Minden nap új kihívásokkal fogsz szembenézni, amiket a csapat támogatásával, de önállóan felelősséget vállalva kell tudnod megoldani.

Főleg marketing ügynökségi állásoknál jellemző hogy elég ha egy feladat csak elkészül, mi ezzel szemben addig dolgozunk a projekteken amíg elérjük a meghatározott célokat. Nem könnyű feladat, cserébe talán az egyik legjobb lehetőség az országban hogy egy nemzetközi márka felépítésének kulcsfontosságú része legyél, egy izgalmas termékkel ami világszinten is egyedülálló. Mindeközben egy szakmailag és emberileg is támogató környezetben dolgozva.

Tudjuk, hogy több munkalehetőség között is válogathatsz, és valószínűleg most is van állásod, ezért nyitottak vagyunk rá hogy meghallgassuk a te feltételeidet amit egy közös együttműködéshez látsz szükségesnek.

Röviden rólunk:
Mi készítjük a világ első okos otthoni gombatermesztő eszközét amivel bárki különleges gombafajtákat termeszthet amik nehezen hozzáférhetőek. Az egyik legizgalmasabb munkalehetőség lehet neked Magyarországon, mert egy teljesen új és izgalmas terméket fejlesztünk és értékesítünk nemzetközi piacra. 24 hónap alatt több mint 800 millió Ft bevételt értünk el amiről Forbes-on olvashatsz többet. A lényeg hogy nálunk megkaphatod a kreatív szabadságot az ötleteid megvalósításához nemzetközi szinten és az egyik leggyorsabban növekvő itthoni cég sikerének lehetsz meghatározó része.

Téged keresünk, ha:

Feladatok

Mit jelent egy startupnál dolgozni?

Az irodánk

Figyelünk a részletekre

Amit kínálunk

Jelentkezési folyamatunk

1. Jelentkezz weboldalunkon

2. Remote próbafeladat

3. Személyes interjú és rövid feladat

5. Végső döntés

Átlagosan kevesebb, mint 20 nap

Röviden rólunk

Mi készítjük a világ első okos otthoni gombatermesztő eszközét amivel bárki különleges gombafajtákat termeszthet amik nehezen hozzáférhetőek. Az egyik legizgalmasabb munkalehetőség lehet neked Magyarországon, mert egy teljesen új és izgalmas terméket fejlesztünk és értékesítünk nemzetközi piacra. 7 hónap alatt több mint 500 millió Ft bevételt értünk el amiről Forbes-on olvashatsz többet. A lényeg  hogy nálunk megkaphatod a kreatív szabadságot az ötleteid megvalósításához nemzetközi szinten és az egyik leggyorsabban növekvő itthoni cég sikerének lehetsz meghatározó része. 

”Két huszonévesnek őrült ötlete támadt, össze is gyűjtöttek rá több mint 500 millió forintot” – Forbes, 2023

,,Magyar fiatalok reformálják az otthoni gombatermesztés fogalmát: íme, a Shrooly!” – Hype&Hyper, 2022

Néhány leendő munkatársad

„Nagyon szeretek a Shroolynál dolgozni. Az első naptól kezdve úgy érzem, hogy kollégáim szívesen látnak és támogatnak. Nagyszerű érzés mindennap itt dolgozni, ahol olyan emberek vesznek körül, akik osztoznak az értékeimben, és úgy érzem, hogy egy közösség tagja vagyok.”

Lipécz Ádám
Head of Product

,,A Shroolyhoz való csatlakozásom óta rengeteg lehetőségem van a növekedésre és fejlődésre. Képzéseken és workshopokon is részt vehetek. Úgy érzem, Shrooly befektet a karrierem fejlődésébe, és támogatja a céljaimat.”

Pick Zsuzsi
Customer Support Agent

,,Szeretem az energikus és pozitív légkört a Shroolynál. Az iroda kényelmes, motiváló, tele van természetes fénnyel és növényekkel. Mindenkinek ajánlom, aki pozitív és motiváló környezetre vágyik.”

Sümegi Borsa Benedek
Digital Product Designer

Galéria

Csatlakozz a csapatunkhoz

és legyél egy egyedi termék jövőjének kulcsfontosságú része
Scroll to Top