Finance Specialista

KERESÜNK

Finance Specialist

Full time
Irodai munkavégzés
Vörösmarty tér (V. kerület)
Angol nyelvtudás

A Shroolyról röviden

7K+ vásárló

2022. júniusa óta

$2M+ bevétel

kevesebb, mint 1 év alatt

Csapatméret

15+ fős csapat

Finance Specialist munkakörre keressük új munkatársunk a Shroolyhoz. Ebben a munkakörben kulcsfontosságú szerepet fogsz játszani a cég pénzügyi területeinek összefogásában és kontrollálásában. Emellett a CEO-val és a managementtel közvetlen együttműködésben tudod segíteni a cég közép és hosszútávú stratégiai döntéshozatalát.

Téged keresünk, ha:

Feladataid lesznek

Mit jelent egy startupnál dolgozni?

Az irodánk

Figyelünk a részletekre

Amit kínálunk

Jelentkezési folyamatunk

1. Jelentkezz weboldalunkon

2. Remote próbafeladat

3. Személyes interjú és rövid feladat

5. Végső döntés

Átlagosan kevesebb, mint 20 nap

Röviden rólunk

Mi készítjük a világ első okos otthoni gombatermesztő eszközét amivel bárki különleges gombafajtákat termeszthet amik nehezen hozzáférhetőek. Az egyik legizgalmasabb munkalehetőség lehet neked Magyarországon, mert egy teljesen új és izgalmas terméket fejlesztünk és értékesítünk nemzetközi piacra. 7 hónap alatt több mint 500 millió Ft bevételt értünk el amiről Forbes-on olvashatsz többet. A lényeg  hogy nálunk megkaphatod a kreatív szabadságot az ötleteid megvalósításához nemzetközi szinten és az egyik leggyorsabban növekvő itthoni cég sikerének lehetsz meghatározó része. 

”Két huszonévesnek őrült ötlete támadt, össze is gyűjtöttek rá több mint 500 millió forintot” – Forbes, 2023

,,Magyar fiatalok reformálják az otthoni gombatermesztés fogalmát: íme, a Shrooly!” – Hype&Hyper, 2022

Néhány leendő munkatársad

„Nagyon szeretek a Shroolynál dolgozni. Az első naptól kezdve úgy érzem, hogy kollégáim szívesen látnak és támogatnak. Nagyszerű érzés mindennap itt dolgozni, ahol olyan emberek vesznek körül, akik osztoznak az értékeimben, és úgy érzem, hogy egy közösség tagja vagyok.”

Lipécz Ádám
Head of Product

,,A Shroolyhoz való csatlakozásom óta rengeteg lehetőségem van a növekedésre és fejlődésre. Képzéseken és workshopokon is részt vehetek. Úgy érzem, Shrooly befektet a karrierem fejlődésébe, és támogatja a céljaimat.”

Pick Zsuzsi
Customer Support Agent

,,Szeretem az energikus és pozitív légkört a Shroolynál. Az iroda kényelmes, motiváló, tele van természetes fénnyel és növényekkel. Mindenkinek ajánlom, aki pozitív és motiváló környezetre vágyik.”

Sümegi Borsa Benedek
Digital Product Designer

Galéria

Csatlakozz a csapatunkhoz

és legyél egy egyedi termék jövőjének kulcsfontosságú része
Scroll to Top